Evenimente

Cele mai noi știri, evenimente și noutăți despre Rogepa.
  Loading posts...
 • Conferința finală ACCES pe piața muncii

  Rogepa vă invită la conferința de final a proiectului ACCES pe piața muncii, POCU 1080/3/16/3.1, 3.4/157050

 • Conferința Finală – Acces la formare și carieră

  La data de 05.09.2023, începând cu ora 16:00, pe platforma Google Meet, are loc conferința finală a proiectului ACCES la Formare și Carieră.

 • Comunicat ACCES pe Piața Muncii

  SC ROGEPA SRL, în calitate de beneficiar a demarat, în data de 03 ianuarie 2023, proiectul Acces pe piața muncii, Contract POCU 1080/3/16/3.1, 3.4/157050.

 • Anunț Selecție Personal

  SC Rogepa SRL organizează selecție de resurse umane necesare pentru implementarea proiectului ACCES pe piața muncii-157050

 • Selecție Participanți Formare Dezvoltare Durabilă, Barcelona

  Personalul nostru și experții colaboratori interesați să participe la activitatea de formare din cadrul mobilității la Barcelona, sunt invitați să completeze cererea de înscriere.

 • Proiectul Smart Working

  Proiectul nostru își propune să dezvolte un ghid pentru instrumentele digitale și practice necesare în Smart Working, un ghid care poate ajuta atât formatorii VET, cât și mentorii să înțeleagă conceptele și să poată împărtăși cunoștințele cu studenți defavorizați, pentru incluziunea lor socială, digitală și economică într-o eră a digitalizării în creștere și a distanțării sociale.

 • Achiziții Proiect ACCES 2

  Pentru implementarea proiectului Acces la formare și carieră, Contract POCU/ 726/6/12/133979, SC Rogepa SRL achiziționează, prin cumpărare directă, produse și servicii necesare pentru derularea activităților.

 • Lansare Proiect Acces 2

  Rogepa în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, au demarat, în data de 09 februarie 2021, proiectul Acces la formare și carieră.

 • Achizitii Proiect SIPAC

  Cerere Ofertă Produse Papetărie pentru proiectul Stagii integrate de practică și consiliere profesională pentru absolvenți competitivi pe piața muncii-SIPAC Pentru implementarea proiectului „„Stagii integrate de practică și consiliere profesională pentru absolvenți competitivi pe piața muncii-SIPAC””, Rogepa are nevoie să achiziționeze produse de papetărie. Invităm vânzătorii de asemenea produse să depună oferte de preț pentru ca…
 • Cerere de Ofertă Achiziții Proiect

  Pentru implementarea proiectului „Stagiul de practică-primul pas spre primul job”, Rogepa are nevoie să achiziționeze produse de papetărie. Invităm vânzătorii de asemenea produse să depună oferte de preț pentru ca noi să o putem alege pe cea mai bună pentru îndeplinirea scopului proiectului.