Evenimente

Cele mai noi știri, evenimente și noutăți despre Rogepa.
  Loading posts...
 • Selecție Participanți Formare Dezvoltare Durabilă, Barcelona

  Personalul nostru și experții colaboratori interesați să participe la activitatea de formare din cadrul mobilității la Barcelona, sunt invitați să completeze cererea de înscriere.

 • Proiectul Smart Working

  Proiectul nostru își propune să dezvolte un ghid pentru instrumentele digitale și practice necesare în Smart Working, un ghid care poate ajuta atât formatorii VET, cât și mentorii să înțeleagă conceptele și să poată împărtăși cunoștințele cu studenți defavorizați, pentru incluziunea lor socială, digitală și economică într-o eră a digitalizării în creștere și a distanțării sociale.

 • Achiziții Proiect ACCES 2

  Pentru implementarea proiectului Acces la formare și carieră, Contract POCU/ 726/6/12/133979, SC Rogepa SRL achiziționează, prin cumpărare directă, produse și servicii necesare pentru derularea activităților.

 • Lansare Proiect Acces 2

  Rogepa în parteneriat cu SC Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, au demarat, în data de 09 februarie 2021, proiectul Acces la formare și carieră.

 • Achizitii Proiect SIPAC

  Cerere Ofertă Produse Papetărie pentru proiectul Stagii integrate de practică și consiliere profesională pentru absolvenți competitivi pe piața muncii-SIPAC Pentru implementarea proiectului „„Stagii integrate de practică și consiliere profesională pentru absolvenți competitivi pe piața muncii-SIPAC””, Rogepa are nevoie să achiziționeze produse de papetărie. Invităm vânzătorii de asemenea produse să depună oferte de preț pentru ca…
 • Cerere de Ofertă Achiziții Proiect

  Pentru implementarea proiectului „Stagiul de practică-primul pas spre primul job”, Rogepa are nevoie să achiziționeze produse de papetărie. Invităm vânzătorii de asemenea produse să depună oferte de preț pentru ca noi să o putem alege pe cea mai bună pentru îndeplinirea scopului proiectului.

 • Climat pentru Schimbare şi Incluziune Socială

  Am început proiectul Climat pentru Schimbare și Incluziune Socială care se va desfășura până la 31 August 2021.

 • Finalizarea Cursului de Zidar

  Cursul de calificare pentru meseria de Zidar Pietrar Tencuitor s-a încheiat în data de 29 noiembrie 2019

 • Demarare Curs Lucrător în Comerț

  În data de 1 aprilie 2020, Rogepa începe cursul de formare pentru meseria de Lucrător în Comerț pentru 28 de participanți din Baia Mare.

 • Angajăm Secretar

  Rogepa, partener în cadrul proiectului „Incubatorul socio-medical – instrument de inovare socială” cod 101853, angajează în perioada 09.06.2017 – 19.06.2017 Secretar